Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2018 09:19 - Algemeen

Veiling geopend – Dutch Eventing Edition!

Dutch Eventing Stables is trots u de eerste veiling van eventing veulens te presenteren. Een collectie van 10 veulens en 1 embryo zal aangeboden worden via het online veilingplatform ET Auction.
 
De collective wordt aan u gepresenteerd op vrijdag 12 oktober om 17u in de VIP ruimte van de CCIO3* van de Military te Boekelo. Deze “Meet the Breeders” geeft de unieke gelegenheid de veulens te leren kennen door de fokkers zelf en bij interesse brengt U gewoon uw bod uit!
 
Het beste springbloed gecombineerd met het nodige volbloed en steunend op de betere moederlijnen. In deze collectie onderandere de Kampioen en Vice Kampioen van de eerste Dutch National Foal Inspection for Eventers 2018, al deze veulens kregen geweldige beoordelingen van de Olympische amazone Merel Blom en volgens haar verwachting bieden ze alle topsport perspectieven.
 
Ook de Belgische Olympische amazon Karin Donckers stelt een exclusief veulen voor: Sequoia. Sequoia’s grootmoeder is de Olympische Eventing merrie Britt, vader is de beloftevolle Leipheimer van’t Verahof, de vice Belgische Kampioen Eventing 2018. Deze Leipheimer komt eveneens aan de start van het Wereldkampioenschap jonge paarden in Lion d’Angers (FRA) eind oktober.
 
Volle zus van deze Leipheimer is het Olympisch paard Fletcha van’t Verahof. Eveneens van de volle zus van deze beide paarden: Masciarellie van’t Verahof wordt een embryo aangeboden! Deze Masciarelli is een beloftevolle 6 jarige merrie die afgelopen seizoen succesvol was in de Belgische Cyclus.
 
De veiling verloopt volledig online, gaat van start vrijdag 12 oktober vanaf 10u en kent dinsdag 16 oktober vanaf 20u zijn slot. Registreer u alvast op www.et-auction.com!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions