Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2018 21:53 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Gielen net naast podium...

In het Sentower Park in Opglabbeek werd de openingsdag vanavond afgesloten met een 1.30m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Ook dit was een goed gevulde rubriek met 110 deelnemers aan de start. Kevin Gielen ging in ieder geval verder op zijn elan van vorige week. Hij rekende opnieuw op de 10-jarige merrie Umbrella Brimbelles (Kannan) en legde beslag op de 4de plaats nadat hij in de 2de fase de chrono wist te stoppen op 28.20 seconden.

 

De overwinning was voor de Ier Aidan Killeen met de 11-jarige Jackpot (Jazz Band Courcell). Zij kruisten de meet in 25.89 seconden en waren zo beduidend sneller dan de concurrentie. De Zweedse amazone Wilma Charlotte Hellström was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij kwam over de eindmeet in 27.48 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige merrie Flora (Verdi TN). De laatste die het sneller wist te doen dan Gielen was de Fransman Romain Lescanne. Die zette met de 9-jarige Valentina de Bonniere (Clinton) de klok stil op 27.84 seconden en werd zo dus 3de. De Duitser Jörg Oppermann sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij reed zijn 11-jarige Corelie (Chacco Blue) naar een finishtijd van 28.30 seconden en kon zo tevreden terugblikken op zijn openingsdag. 

 

Voor ons land was er verder nog een 7de plaats voor Vanina Lombard met Venus des Bois (Jarnac), een 10de plaats voor laetitia Surin met Mr Magoo (Chacoo Blue), een 14de plaats voor Wilm Vermeir met Kigali Vd Bisschop (Nabab de Reve) en een 28ste plaats voor Pascale Lombard met Spartacus (Calvaro).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions