Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2018 11:26 - Jumping

Karel Cox wint CSI3* GP van Birmingham!

Onze landgenoten hebben er een topweekend opzitten in de Grote Prijzen in zowel binnen- als buitenland. Terwijl het in eigen land Pieter Clemens en Koen Vereecke waren die een nieuwe overwinning aan hun palmares mochten toevoegen was het in het Britse Birmingham Karel Cox die bovenaan het podium mocht plaatsnemen in de CSI3* GP! In een barrage met 9 deelnemers klokte hij met zijn 9-jarige ruin Evert (Amadeus) af in 38.23 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 40 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Brit Nigel Coupe. Die kruiste met de 15-jarige Golvers Hill (Ricardo Z) de meet in 40.43 seconden en was zo op zijn beurt ruim een seconde sneller dan de Ier Trevor Breen. Die vervolledigde met de 13-jarige Golden Hawk (Vigo D’Arsouilles) het podium na een chronotijd van 41.57 seconden. De andere plaatsen in de top 5 bleven in eigen land met op 4 veteraan Michael Whitaker. Die zadelde de 9-jarige Valmy De La Lande (Mylord Carthago) en snelde naar een finishtijd van 41.65 seconden. Matthew Sampson mocht de toch van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij zette met de 9-jarige Ebolensky (Clinton) in 38.72 seconden een scherpe tijd op het scorebord, maar kreeg helaas een springfout.  

 

TAGS   |   KAREL COX   |   NIGEL COUPE   |   TREVOR BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions