Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2018 09:50 - Jumping

Dominique Hendrickx 5de in CSI4* GP Tetouan!

Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx kan met een goed gevoel terugblikken op zijn concours in het Marokkaanse Tetouan! Hij sloot zijn eerste week in de Morocco Royal Tour gisterenavond af met een 5de plaats in de CSI4* GP, wat meteen een manche was voor de Wereldbeker. Hendrickx kon daarvoor opnieuw rekenen op zijn kampioenenpaard Kannabis Van De Bucxtale (Contact Van De Heffinck). Het duo kreeg in de eerste ronde dan wel een springfout, maar wist in de tweede ronde wel alle balken in de lepels te houden en klokte af in 49.50 seconden.

 

Dankzij El Ghali Boukaa kregen we opnieuw een thuisoverwinning. Hij wist het met de 10-jarige Ugolino Du Clos (L’Arc De Triomphe) wel 2 keer foutloos te doen en snelde in de tweede ronde door de meet in 50.74 seconden. De ander podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats Alison Barton. Die kwam met de 11-jarige Roma IV (Je t'Aime Flamenco) over de eindmeet in 51.53 seconden. Jessica Mendoza vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij had er met de 12-jarige Sam De Bacon (Kashmir Van Schutterhof) 52.31 seconden voor nodig om haar tweede ronde af te leggen. De laatste combinatie die zich een plaats in de top 5 wist te veroveren was de Fransman Nicolas Deseuzes. Hij kreeg met de 14-jarige Quilane De Lezeaux (Grenat De Grez) in de tweede ronde een springfout en kruiste de meet in 49.23 seconden.  

 

TAGS   |   ALISON BARTON   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   EL GHALI BOUKAA   |   JESSICA MENDOZA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions