Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2018 07:51 - Jumping

Koen Vereecke naar winst in CSI3* GP Moosele

Terwijl het in het Sentower Park Pieter Clemens was die de afsluitende GP op zijn naam wist te schrijven kreeg ook het Zilveren Spoor in Moorsele een Belgische winnaar! Het was opnieuw de Oost-Vlaming Koen Vereecke die een nieuwe overwinning aan zijn palmares wist toe te voegen. In een barrage met 10 deelnemers zette hij met zijn 9-jarige schimmelmerrie Jativia (Cardento VDL) de klok stil op 32.92 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Het zilver was voor de Deen Emil Hallundbaek. Die wist het met de 11-jarige Chalisco (Chacco Blue) ook foutloos te houden en kruiste de meet in 33.60 seconden. De 3de plaats op het podium werd ingenomen door de Fransman Alexis Borrin. Hij had er met de 8-jarige Alea de La Marque (Mylord Carthago) 34.64 seconden voor nodig om zijn barrage af te leggen. De Nederlander Bart Bles strandde dan weer net naast het podium. Hij finishte met de 10-jarige Israel V/D Dennehoeve (Thunder Van De Zuuthoeve) in 35.56 seconden en was zo tevens de laatste dubbel foutloze. Met een chronotijd van 34.87 seconden kwam snelste barragerit echter van Bart Clarys met zijn 9-jarige Joie de Toulon (Toulon). Helaas kregen zij onderweg een springfout waardoor ze genoegen moesten nemen met de 5de plaats.

 

Voor Maxime Harmegnies was er nog een 7de plaats met Seahorse Z (Scendix), voor Dries Dekkers een 11de plaats met D&J Havanna (Griseldi) en voor Andres Vereecke een 12de plaats met Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck).

 

TAGS   |   ALEXIS BORRIN   |   BART CLARYS   |   EMIL HALLUNDBAEK   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions