Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/07/2018 19:30 - Jumping

Pieter Clemens wint CSI2* GP van Opglabbeek!

De barrage van de afsluitende CSI2* GP van Opglabbeek werd er een op het scherpst van de snee. De top 4 van het klassement eindige allemaal op minder dan een seconde van elkaar! Uiteindelijk was het Limburger Pieter Clemens die zijn slag wist thuis te halen! De stalruiter van Jos Lansink zette in de barrage, waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen, met zijn 10-jarige ruin Icarus (Querlybet Hero) een finishtijd van 39.06 seconden op het scorebord en wist zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

De Jappaner Mike Kawai was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Clemens. Hij kruiste met de 13-jarige Ragtime Rouge (Adelfos) echter de meet in 39.75 seconden en kwam zo toch ruim een halve seconde tekort om Clemens van de troon te stoten. De Nederlandse amazone Lisa Nooren nam de 3de plaats voor haar rekening. Zij stuurde de 11-jarige VDL Groep Centora de Wallyro (Dobel’s Cento) naar een finishtijd van 39.83 seconden en vervolledigde zo het podium. De Amerikaan Michael Hughes strandde met de 9-jarige Vertige de Galarzacs (Quaprice Boimargot Quincy) op de 4de plaats. Hij zette de klok stil op 39.85 seconden en kwam zo 2 honderdsten van een seconde tekort voor een podiumplaats. De Zwitserse topamazone Janika Sprunger vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij had er met de 8-jarige Fancy ME (Forsyth Frh) 41.81 seconden voor nodig om haar barrage tot een goed eind te brengen.

 

TAGS   |   LISA NOOREN   |   MIKE KAWAI   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions