Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/06/2018 20:57 - Jumping

CSI4* Tetouan: Virginie Thonon wordt 5de!

Onze landgenote Virginie Thonon heeft zich vanmiddag opnieuw in de prijzen weten te rijden in het Marokkaanse Tetouan. Na haar overwinning van donderdag in de 1.35m openingsrubriek werd ze in de 1.40m rubriek vandaag 5de met de 8-jarige Falbert SB (Numero Uno). In een tabel A rechtstreeks op tijd had de Waalse amazone er 62.51 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Abdelkebir Ouaddar met de 10-jarige Istanbull V.H. Ooievaarshof (Casall). Zij toverden een chronotijd van 58.34 seconden op het scorebord en gaven zo de concurrentie het nakijken. De 2de plaats was voor de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano. Die zette met zijn 9-jarige Carlotta 232 (Chaccomo) opnieuw alles op alles, maar was met zijn chronotijd van 59.42 seconden niet snel genoeg om de Marokkaan van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Braziliaan Pedro Junqueira Muylaert. Die reed de 11-jarige Chacote (Chacco Blue) naar een finishtijd van 60.17 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Thonon was de Italiaan Natale Chiaudani. Die finishte met de 13-jarige Cayen Van Het Hobos (Cornet Obolensky), in het verleden nog actief onder het zadel van Karel Cox, in 61.79 seconden en legde zo beslag op de 4de plaats.

 

Naast Thonon wist ook Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx zich nog in de prijzen te rijden. Hij werd 11de met de 10-jarige Ultime Du Clos (Calin D’Espoir).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions