Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/06/2018 20:40 - Jumping

CSI3* Moorsele: Dunon blijft Vereecke voor!

In Moorsele werd vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden terug een tandje hoger geschakeld en de ruiters en amazones van de CSI3* competitie verschenen in de ring voor een 1.40m rubriek. Daarin slaagden er 8 combinaties in om zich te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wisten te houden.

 

De snelste in het rijtje der barragisten werd onze landgenoot Gilles Dunon. Die reed zijn 13-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) naar een chronotijd van 27.54 seconden en wist zo Koen Vereecke van een nieuwe overwinning te houden. Vereecke kwam met de 8-jarige Copiapo Z (Calvaro Z) over de meet in 28.26 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. De 3de plaats was voor de Britse amazone Louise Whitaker. Die finishte met de eveneens 8-jarige Special Warrior (Warrior) in 29.73 seconden en stond zo na twee keer een 5de plaats vandaag wel op het podium. Net naast het podium strandde onze landgenoot Dries Dekkers. Die stopte met de 11-jarige Hippos van de Rostal (d’Ukase) de klok op 30.48 seconden, maar kreeg onderweg ook een springfout. Dat was ook het geval voor de Nederlandse amazone Amber Fijen. Alleen had zij er met de 9-jarige Jamaica Van ’T Heike (Epleaser Van ’T Heike) 30.61 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Koen Vereecke werd naast zijn 2de plaats ook nog 7de, dit met de 8-jarige Qp Castellane (Casall).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   GILLES DUNON   |   KOEN VEREECKE   |   LOUISE WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions