Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2018 22:58 - Jumping

CSI2* Oliva: Hoofdrubriek voor van Paesschen

Nadat hij al 2 keer genoegen moest nemen met de 2de plaats heeft onze landgenoot Constant van Paesschen dan toch zijn overwinning te pakken op de Autumn Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova. In de 1.45m Longines Rankingproef werd hij de eindlaureaat met de 9-jarige ruin Vendetta Treize (Diamant de Semilly). In een barrage met 17 finishte van Paesschen in 32.98 seconden en stond zo bovenaan het klassement.

 

De 2de plaats ging naar de Duitser David Will, die gisteren nog de finalerubriek voor de 7-jarige paarden wist te winnen. Will kruiste de meet in 33.81 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort om onze landgenoot te verschalken. Ook op het podium stond de Zwitser Niklaus Rutschi. Die kwam met de 10-jarige Baloubelle CH (Baloubet du Rouet) aan de meet in 35.57 seconden en werd zo dus 3de. Net na Rutschi kwam dan de Franse amazone Charlotte Leoni met haar 9-jarige Venezia d’Elke (Toulon). Zij wist de klok te stoppen op 36.51 seconden en zag zo een podiumplaats aan haar neus voorbijgaan. De Sloveense amazone Gaj Riossa mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Zij liet met de 9-jarige Monty Python 25 (Monte Bellini) een chronotijd van 36.56 seconden noteren.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   NIKLAUS RUTSCHI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions