Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2018 22:44 - Jumping

CSI3* Moorsele: Dries Dekkers op het podium

Ook in het West-Vlaamse Moorsele werd de dag afgesloten met de 1.45m hoofdrubriek voor de CSI3* competitie. In een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen was het Dries Dekkers die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Samen met zijn 11-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi) zette hij een chronotijd van 34.33 seconden op het scorebord en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

Het waren opnieuw de Franse ruiters die domineerden met op kop Paul Delforge. Die stuurde zijn 11-jarige Terre du Banney (Crown Z) naar een finishtijd van 33.81 seconden en gaf zo de overige deelnemers het nakijken. Voor Titouan Schumacher was er voor de 3de keer op 2 dagen tijd een 2de plaats. Hij kruiste de meet in 34.31 seconden en kon daarvoor rekenen op de ook al 11-jarige Atome Z (Amadeus Z Brimbelles). De 4de plaats was voor de Japanse amazone Hikari Yoshizawa. Zij klokte met de 10-jarige Callas (Casall) af in 34.89 seconden en had zo 80 honderdsten van een seconde voorsprong op de Nederlandse amazone Kim Emmen. Die vervolledigde zo met de 10-jarige Delvaux (Chacco Blue) de top 5 van het klassement.

 

Voor Lieven Devos was er na een foutloze barragerit nog een 6de plaats met Giovanni van het Scheefkasteel (Darco).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   PAUL DELFORGE   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions