Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/09/2018 20:39 - Jumping

CSIYH1* Waregem: O. Philippaerts wint 7j!

Aan het Hippodroom van Waregem heeft onze landgenoot Olivier Philippaerts vanmiddag de rubriek voor de 7-jarige paarden op zijn naam geschreven! In een tabel A in 2 fasen special zette hij met de SBS-gefokte Freesby de Vy (R.O.) (Deister – F: D.O.L.B.Y.) een chronotijd van 30.18 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie te verschalken!

 

De 2de plaats was voor de Ier Bertram Allen. Die kruiste de meet in 30.65 seconden en kon daarvoor rekenen op de KWPN-gefokte Go To Fortuna (Eldorado van de Zeshoek – F: P. & A.M. Rinkes-Tjeenk Willink). De 3de plaats as dan weer voor de Colombiaan Dayro Arroyave. Die snelde met de eveneens KWPN-gefokte Grace P (Toulon) naar een finishtijd van 31.00 seconden en vervolledigde zo het podium. Vervolgens kregen we een trio Belgen met op de 4de plaats Lieven Devos. Die finishte met zijn Can’T Stop 4 (Clearway – F: Witt Pferdezucht) in 31.83 seconden en strandde zo net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor Gregory Wathelet, die eerder op de dag al de rubriek voor de 6-jarige had weten te winnen. Hij bracht de SF-gefokte Bresil de Riverland (Canturano – F: S.C.E.A. Riverland) aan de eindmeet in 32.36 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jan De Pauw met Lara van den Doorn (Cooper Van De Heffinck – F: Jan De Pauw), een 9de plaats voor Nicola Philippaerts met Quincasco Van ’T Koningshof Z (Quinar Z – F: Sander Helsen) en een 10de plaats voor Kevin Hollevoet met Luke Skywalker Td Z (Lord Z – F: Tommy Dermaut).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   DAYRO ARROYAVE   |   GREGORY WATHELET   |   LIEVEN DEVOS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions