Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/09/2018 07:31 - Jumping

CSI5* Waregem: Hoofdrubriek voor Guery!

De openingsdag van de Waregem Horse Week werd gisterenavond afgesloten met de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. Het was Jérôme Guery die voor een Belgische overwinning wist te zorgen met zijn 9-jarige ruin Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam Guery over de meet in 66.94 seconden en had zo net geen seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

Die eer was weggelegd voor de Nederlander Maikel Van der Vleuten die voor deze rubriek de 13-jarige Arera C (Indoctro) had gezadeld. Van der Vleuten stopte de klok op 67.81 seconden en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats. De 3de plaats ging naar de Fransman Kevin Staut, die vorige week zijn land nog vertegenwoordigde op de Wereldruiterspelen in  Tryon. Hij bracht de 9-jarige Viking d’La Rousserie (Quincy) aan de eindmeet in 68.49 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium strandde onze landgenoot Olivier Philippaerts. Die zette de klok stil op 69.03 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Icos (Cicero Z Van Paemel). De 5de plaats tenslotte was voor de Spanjaard Julio Arias, die rijdt voor de stal van onze landgenoot Gilbert De Roock. Hij finishte met de 13-jarige Reggae du Tillard (Jarnac) in 71.56 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Christophe Vanderhasselt met zijn Identity Vitseroel (Air Jordan Z), een 8ste plaats voor Niels Bruynseels met Delux Van T&L (Toulon) en een 12de plaats voor Nicola Philippaerts met J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions