Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/09/2018 22:14 - Jumping

CSI2* Bonheiden: Winst voor Dieter Vermeiren

Ook in de 1.30m rubriek van de CSI2* competitie kregen we vanmorgen in Bonheiden een Belgische overwinning! Het was Young Rider Dieter Vermeiren die de eindlaureaat werd met zijn 10-jarige Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot). In een tabel A rechtstreeks op tijd klokte Vermeiren af in 54.24 seconden en wist zo de zege veilig te stellen.

 

De Zweedse amazone Wilma Hellström was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Vermeiren. Zij kruiste met de 8-jarige Flora (Verdi TN) echter de meet in 54.78 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats ging naar de Duitse amazone Daniela Haase. Zij finishte met de 9-jarige Quint 21 (Quality 9), waarmee ze gisteren ook al 2de was, in 55.62 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Marthe Van Gorp met de 9-jarige Mellifluous (Monte Bellini). Zij snelden door de eindmeet in 55.79 seconden en wisten zo nipt de snelle Thierry Goffinet voor te blijven. Die vervolledigde dan weer de top 5 van het klassement met de 9-jarige Vospero de QO (Diamant de Semilly) na een finishtijd van 55.84 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Ines van den Bosch met Ecoliene (Warrant), een 11de plaats voor Dieter Vermeiren met Marco Vd W Heihoeve Z (Mr Blue), een 13de plaats voor Danny van den Bosch met Jade Van Dorperheide (Zilverstar T), een 19de plaats voor Marine Lenoble met Bugsy Malone d’Hof Ten Bos (Corland ) en een 20ste plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions