Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/09/2018 15:53 - Algemeen

WK 7-jarigen: Baerts en De Winter in vorm

Vandaag was Zangersheide duidelijk aan zet op de tweede kwalificatie voor 7-jarige paarden. De overwinning in deze rubriek rechtstreeks op tijd ging naar de Duitse Julia Gorski met Catch Me Z (F: Nathalie Corrin). Zij klokte met de Chippendale Z zoon af in 61.20 seconden. De Braziliaan Cassio Rivetti werd tweede. Hij rekende hiervoor op Livius P (Echo van ’t Spieveld - F: L. Van den Brande) met wie hij aan de meet kwam in 61.50 seconden. Voor de Belgische Nico Baerts was er een derde plaats. Hij stond met een tijd van 61.77 seconden lang aan de leiding met Mielano van Meyershof Z, een zoon van Mylord Carthago (F: Firmin Baerts). De vierde plaats was opnieuw voor Duitsland: Toni Hasmann bracht Pepita Con Spita (Con Spirit 7 - F: Christiane Humburg) aan de finish in 62.07 seconden. Ook plaats vijf was voor een Zangersheide gefokt paard. Solid Gold Z (Stakkato Gold) en Christian Ahlmann legden hun parcours af in 62.10 seconden.

 

Voor Jeroen De Winter was er een 8ste plaats met L’Innocence van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly - F: Mariette van Lombergen). Daarnaast behaalde Jeroen de Winter nog een 14de plaats met Leandro VG (Gitano van Berkenbroeck), voor Thomas De Wit en Tools DW Z (Toulon). Damien Haelterman volgde met Fabius de Laubry (Baloubet du Rouet) op 16. 

 

Verder waren er nog klasseringen voor Karel Cox (Libelle De Muze - 21ste), Gudrun Patteet (Sea Coast Crystal de l’Eau - 22ste), Olivier Philippaerts (Northern Comme Plot - 27ste), Nathan Budd (Cashpaid J&F - 36ste), Olivier Philippaerts (Freesby de Vy - 39ste), Maartje Verberckmoes (Dancing Queen JT Z - 41ste) en Thierry Goffinet (Lolita du Ta d’Bo - 50ste).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions