Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2018 19:10 - Jumping

Clicksem wint openingsrubriek Sires

Op de Almé Z-arena stond deze avond de openingsrubriek van de Sires of the World gepland. Daarin kwamen 58 hengsten aan de start, waarvan er 35 een nulronde noteerden. In deze proef rechtstreeks op tijd over een hoogte van 1m40 was het de Japanse Hikari Yoshizawa die de winst mee naar huis nam. Zij was met Clicksem, een 16-jarige zoon van Cardino, maar liefst drie seconden sneller als de concurrentie. Alicante (Casall), de winnaar van twee jaar geleden, werd nu tweede in 63.63 sec met Dayro Arroyave in het zadel. Carron Nicol, die eerder op de dag al tweede werd bij de 7-jarige paarden, behaalde nu een 3de plaats met Dutch Design. Zij klokte met de 10-jarige Dollar de la Pierre zoon af in 64.57 sec. Voor Santiago Diaz Ortega en Chaccilot (Chacco-Blue) was er een vierde plaats in 65.01 sec. Cassio Rivetti en Saratoga Bois Margot (L’Arc de Triomphe) sloten de top vijf af in 65.53 sec. 

 

Tim Prouvé noteerde met Orson des Hayettes (Mozart des Hayettes) het beste Belgische resultaat. De jonge Limburger werd 8ste in 66.58 sec. Niels Bruynseels en Jenson van ’t Meulenhof (Vagabond de la Pomme) werden 14de. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions