Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2018 18:38 - Jumping

WK 6-jarigen: Virginie Thonon op vijf!

Maar liefst 273 paarden traden aan tijdens de eerste kwalificatie voor 6-jarige paarden in Zangersheide. 88 van hen wisten een dubbel foutloze omloop neer te zetten. Uiteindelijk was het de Italiaan Filippo Martini di Cigala die de winst mee naar huis wist te nemen. Hij finishte in exact 28 seconden met zijn Saetta del Terriccio (Can Can del Terriccio). De tweede plaats was voor Donald Whitaker, die ook al derde werd bij de 7-jarige paarden. Ditmaal rekende hij op Chilli (Colestus) die hij aan de finish bracht in 28.25 sec. Ook de derde plaats ging naar Italië. Ditmaal was het Filippo Lupis die met Gotham City Pl (Filou de Muze) in 28.30 sec aan de meet kwam. Matthew Sampson en Happy-Fomia (Spartacus) werden vierde in 28.34 sec. Virginie Thonon zorgde dan weer voor het beste Belgische resultaat. Zij werd vijfde met Corsica de Greenbay Z (Calido I) in 28.51 sec.

 

Voor Jeroen De Winter en Mystic van ’t Hoogeinde (Echo van ’t Spieveld) was er een 9de plaats, voor Valentijn de Bock en Houdini van de Dijk (Vigo d’Arsouilles). Ook Jan Vermeiren en Mr. Uno-K van ’t Kattenheye (Numero Uno - 13de) bleven dubbel foutloos, net als Dirk Demeersman en Matcho van d’Abijhoeve (Cabrio van de Heffinck - 15de). Interessant detail: allebei deze paarden werden vorig jaar verkocht op de Woodland’s International Sales! Verder noteerden ook Melanie Gelin (Alana Hero Z - 18de), Alexander Housen (Uricas vd Kattevennen - 22ste), Walter Lelie (Elle van ’t Ameldonk Z - 23ste), Astrid Rooms (Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs - 25ste), Jan Vermeiren (Mr Idol S - 26ste), Gudrun Patteet (No Mercy van ’t Kamerveld Z - 27ste), Alexander Housen (Duel de HSP - 28ste),  Belgisch Kampioen Stef Bossaerts (Mr Jones - 21ste), Audrey de Bock (Miu Mij van Overis - 32ste), Bertrand Genin (Iaran del Masset - 33ste), Odile Gierech (Geisha des Sequoias - 41ste), Nico Baerts (Especially Ultra Z - 45ste), Virginie Thonon (Missy vd Vosberg - 55ste), Guy Beyers (Mithras de Regor - 60ste) en Odile Gierech (A-Myra Z - 68ste) een dubbel foutloze omloop met klassering.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions