Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2018 12:00 - Algemeen

BWFA experimenteert

BWFA verlegt zijn grenzen en breidt uit met een limited edition. Op 28 september tijdens de vijfsterrenjumping Waregem Horse Week biedt BWFA 12 exclusieve BWP eliteveulens aan. 12 atleten met diep verankerde sportgenen, 12 moderne springveulens, stuk voor stuk gefokt volgens de noden van de huidige springsport.

 

19 jaar geleden zette BWFA de trend met een veulenveiling. Ondertussen zijn er veulenveilingen te over, maar BWFA blijft één van de meest succesvolle. Kwaliteit boven kwantiteit stond al in de grondbeginselen van BWFA voorzitter Hubert Hamerlinck. In marketingtermen spreken we over een unique selling proposition die BWFA op de wereldkaart zette. Aan de basis ligt een unieke selectie door een team professionele paardenkenners gebaseerd op uitstekende moederlijnen, een correcte exterieur en een atletisch bewegingsmechanisme. Het succesrecept van BWFA wordt beoordeeld met vijf gulle sterren in de internationale springsport.

 

 

Referenties als Halifax van het Kluizebos (’s werelds beste springpaard in 2017), Luigi d’Eclipse (winnaar zevenjarigen CSI Beervelde), Carlitto van ’t Zorgvliet (GP-winaar), Million Dollar van het Schaeck (vertegenwoordiger Holsteiner Verband), Nic Nac Quality (opkomend talent) en tal van andere zijn dan ook geen toevalstreffers, maar bewijs van de BWFA-formule.

 

In de exclusieve collectie van Waregem hebben we een Comme Il Faut uit de volle zus van Gunder, die de finale van de Global Champions Tour op zijn naam schreef. De stam van Emerald NOP is vertegenwoordigd met een hengstveulen van Plot Blue die de de fenomenale Diamanthina vh Ruytershof als grootmoeder heeft.

 

Langs vaderszijde hebben we nakomelingen van de topverervers Catoki, Cicero van Paemel Z en Thunder van de Zuuthoeve. De uitzonderlijke moederlijn van Utopia van de Donkhoeve en de stam van Excenel V, Ixenel V en BWP siegerhengst Naxcel V zijn eveneens aanwezig.

 

Wij focussen op kwaliteit! U ook? Bekijk hier de volledige collectie.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions