Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2018 10:20 - Algemeen

Belgian Youngster Trials meets ET Auction

1 November, dat is Allerheiligen, maar in de fokkerijwereld staat deze dag intussen met stip genoteerd voor de “Belgian Youngster Trials – Memorial Björn Van Bunder”. Achttienmaanders, twee- en driejarigen worden in vrijheid voorgesteld.

 

Tijdens deze klassieker worden traditioneel heel wat paarden verhandeld. Met gezonde ambitie, trots en overtuiging omtrent de kwaliteit van de door de fokkers voorgestelde paarden, werkt de organisatie vanaf dit jaar samen met het gerenommeerd internationaal veilingplatform “ET Auction”.

 

Eigenaars van deelnemende paarden krijgen de mogelijkheid om hun fokmateriaal aan te bieden voor “ET Auction – BYT Edition”, een online veiling van toekomstige toppers. De selectie zal gebeuren tijdens de wedstrijd, die voor het eerst live te volgen zal zijn via Clipmyhorse.tv. Dit geeft potentiële kopers, waar ook ter wereld, de kans om te investeren in talenten uit onze uitmuntende fokregio.

 

Op die manier geven we de fokkers de kans om rechtstreeks te handelen met de eindklant. Wie weet volgt ook uw paard het voorbeeld van Obama Van De Witte Driesendijk (Emerald x Nabab de Rève)? Deze winnaar van de trial 3-jarigen 2017 is ondertussen in handen van de eigenaarscombinatie “De Vinck-Sporthorses” & de Braziliaanse international Thiago Ribas Da Costa.

 

Zowel de aanmeldingen voor de veiling als de inschrijvingen gebeuren via het gekende ERS-platform, volg onze voorbereidingen op de voet via http://www.bwp-sintniklaas.be, onze facebook-pagina “BWP Regio Sint-Niklaas” en de media.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions