Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2018 17:07 - Jumping

Niels Bruynseels wint slotrubriek LGCT Rome!

Het is Niels Bruynseels opnieuw gelukt! Net als tijdens de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard een kleine maand geleden werd hij zonet in Rome met zijn 10-jarige Lady Cracotte (Quaprice) de eindlaureaat in de 1.50m slotrubriek! In een barrage met maar liefst 17 combinaties snelde de Mechelaar naar een chronotijd van 42.72 seconden en wist de concurrentie achter zich te laten.

 

De 2de plaats ging naar de Ier Bertram Allen met de 11-jarige Hector Van d’Abdijhoeve (Cabrio Van De Heffinck). Allen verscheen als laatste in de ring en deed nog een ultieme poging om Bruynseels van de troon te stoten. Hij kwam met zijn finishtijd van 43.94 seconden echter ruim een seconde tekort. De 3de plaats was voor de Zwitser Pius Schwizer. Die klokte met de 9-jarige About A Dream (Clinton) af in 44.14 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. Het Italiaanse publiek droomde van een thuiszege toen Gianni Govoni in de ring verscheen met de 13-jarige Antonio (Oklund). Hij reed zijn 13-jarige Antonio (Oklund) naar een finishtijd van 45.00 seconden en strandde uiteindelijk net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Ier Denis Lynch, die als 2de in de ring verscheen. Hij zette met de inmiddels 17-jarige RMF Bella Baloubet (Baloubet du Rouet) een chronotijd neer van 45.66 seconden.

 

Ook Karel Cox was een van de barragisten met zijn 9-jarige Evert (Amadeus). Hij reed een snelle ronde, maar kreeg een springfout op de 3de hindernis en moest zo genoegen nemen met de 9de plaats.   

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   DENIS LYNCH   |   GIANNI GOVONI   |   KAREL COX   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions