Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2018 15:02 - Jumping

CSIOJ Opglab.: Brons voor Belgische Juniors!

Na een zilveren en een gouden medaille is er nu ook bronzen medaille voor ons land op de finale van de Nations Cups in het Limburgse Opglabbeek.

 

Het Belgische Juniorenteam dat bestond uit Thibault Philippaerts met de 9-jarige Cataleya 3 (Cachas), Maartje Verberckmoes met de 9-jarige Jugano Van De Vosberg (Ogano Sitte), Alexander Housen met de 12-jarige Galoubet Fravanca (Caretino) en Simon Morssinkhof met de eveneens 9-jarige Vivolta de Gree (Diamant de Semilly) behaalden een totaal van 5 strafpunten na de basisomloop. Enkel Housen slaagde erin om de 0 op het scorebord te houden. Philippaerts verzamelde 1 strafpunt voor het overschrijden van de toegestane tijd, Morssinkhof sprong 1 balk uit de lepels en Verberckmoes  verliet de ring met 5 strafpunten.

 

De overwinning was voor het Britse team dat bestond uit Jodie Hall Mcateer, Matilda Lanni, Oliver Tuff en Jack Whitaker. Zij slaagden er als enige land in om geen enkel strafpunt te verzamelen. Het zilver was voor Ierland met een totaal van 4 s trafpunten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions