Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2018 13:37 - Jumping

CSIOJ Opglabbeek: Ochtendwinst voor Baerts

Terwijl in het Sentower Park op de Ashford Arena de finale van Nations Cup voor de pony’s plaatsvond kwamen op de Stephex Arena de Juniors in actie in een 1.35m rubriek met accumulator. De overwinning daarin ging naar onze landgenote Caro Baerts met haar 7-jarige Maq Master Z (Moujik de Sohan). Baerts liet alle balken netjes in de lepels en zette een finishtijd van 53.42 seconden op het scorebord.

 

Na zijn overwinning van gisteren was er vandaag een 2de plaats voor Alexander Housen met zijn 14-jarige Esprit Van De Wellington (Orlando). Housen snelde door de eindmeet in 54.44 seconden en kwam zo net iets meer dan een seconde tekort om Baerts te bedreigen. De Ier Harry Allen vergezelde onze landgenoten op het podium met een 3de plaats. Hij stopte de klok op 54.55 seconden en rekende daarvoor op de 11-jarige Eh Quick Nina (Quidam’s Rubin). Ook Marthe Heudens wist zich opnieuw in de prijzen te rijden. Zij kwam met haar 14-jarige Best Mix Evana (Querlybet Hero) over de meet in 55.10 seconden en nam zo de 4de plaats voor haar rekening. De Deense Camilla Mortensen sloot de top van het klassement a op de 5de plaats. Zij finishte met haar 7-jarige Gwintosca HBC in 57.01 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaat voor Thibault Philippaerts met Krapuul F (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Louise Joassin met Hermanie (Cabrio Van De Heffinck) en een 11de plaats voor Anthony Philippaerts met C’Est La Vie (Diarado).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   CARO BAERTS   |   HARRY ALLEN   |   MARTHE HEUDENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions