Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/08/2018 22:22 - Jumping

LGCL Rome: O. Philippaerts 5de in 2de ronde

In de Italiaanse hoofdstad Rome stond vanmiddag omstreeks 13.00u de 2de ronde van de Global Champions League op het programma. Olivier Philippaerts was daarin opnieuw in goede doen en reed zijn 12-jarige H&M Legend of Love (Landzauber) naar een 5de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 73.96 seconden.

 

De winst ging overtuigend naar de Duitser Daniel Deusser. Die stuurde zijn 10-jarige hengst Tobago Z (Tangelo Van De Zuuthoeve) naar een finishtijd van 68.94 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 70 seconden te blijven. De 2de plaats ging naar onze Noorderburen met Jur Vrieling en de 11-jarige Zypern III (Casall). Zij kwamen over de meet in 70.02 seconden en hadden zo 25 honderdsten van een seconde voorsprong op de nummer 3 in de stand. Die eer viel te beurt aan de Zwitser Pius Schwizer die voor deze 2de ronde de 13-jarige Living The Dream (Toulon) had gezadeld. Tenslotte wist ook Eurohorse-ruiter Harrie Smolders het nog sneller te doen dan Philippaerts. Hij kruiste met zijn 14-jarige hengst Emerald Van ’T Ruytershof (Diamant de Semilly) de meet in 73.51 seconden en nestelde zich zo op de 4de plaats.

 

Global Champions League

 

Wat het teamresultaat betreft zijn het de Miami Celtics van Jessica Springsteen en Dennis Lynch die de eindwinnaars werden van deze 15de manche. Zij wisten als enige team geen enkel strafpunt verzamelen. Het zilver was voor de St Tropez Pirates van Athina Onassis en Edwina Tops-Alexander. Zij wisten over de 2 rondes dan wel alle balken netjes in de lepels te houden, maar kregen 2 strafpunten voor het overschrijden van de toegestane tijd aangerekend. Het brons was dan weer voor de Prague Lions van Peder Fredricson en Anne Kellnerova. Zij verzamelden over de 2 rondes tesamen 6 strafpunten.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   HARRIE SMOLDERS   |   JUR VRIELING   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions