Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/07/2018 19:09 - Jumping

LGCL Rome: Verlooy en Philippaerts in top 5!

Op de Longines Global champions Tour van Rome werd vanmiddag de 1ste ronde van Global Champions League gesprongen. Daarin kwamen onze landgenoten opnieuw sterk voor de dag met een top 5 klassering voor zowel Jos Verlooy als Olivier Philippaerts. Verlooy wist zich zelfs van een podiumplaats te verzekeren nadat hij met zijn 13-jarige Caracas (Casall) een chronotijd van 78.12 seconden op het scorebord wist te toveren. Philippaerts, die zich vanmiddag al in de prijzen reed in de 1.45m openingsrubriek, rekende opnieuw op zijn 12-jarige H&M Legend of Love (Landzauber) en werd 4de na een finishtijd van 78.15 seconden.

 

De winst ging naar de Duitser Christian Ahlmann en zijn 11-jarige Caribis Z (Caritano). De partner van onze landgenote Judy Ann Melchior snelde naar een finishtijd van 76.66 seconden en stond bovenaan het klassement. De 2de plaats werd ingepalmd door regerend Europees Kampioen Peder Fredricson. Die kwam aan de meet in 77.76 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Hansson WL (Hip Hop). De top 5 van het individuele klassement werd op de 5de plaats afgesloten door de Britse Emily Moffitt. Zij kruiste met haar 11-jarige Tipsy du Terral (Toulon) de meet in 78.31 seconden.

 

Ook Niels Bruynseels wist zich nog net te klasseren. Hij kreeg met zijn 10-jarige Lady Cracotte (Quaprice) dan wel een springfout, maar werd toch nog 14de.

 

Global Champions League.

 

Wat de teams betreft zijn het de Prague Lions die aan de leiding gaan na deze eerste ronde. Zowel Peder Fredricson als Anne Kellnerova met Silverstone G (Diamant de Semilly) wisten de balken netjes in de lepels te houden en verzamelden een totaaltijd van 156.09 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions