Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/07/2018 14:57 - Jumping

LGCT Rome: O. Philippaerts in de prijzen

Terwijl Nicola Philippaerts deze week de Belgische driekleur verdedigt in het Canadese Calgary is broer Olivier afgereisd naar Italië voor de Longines Global Champions Tour van Rome. Olivier zadelde zonet in de 1.45m openingsrubriek de 9-jarige hengst Cigaret JVH Z (Clinton), die hij sinds enkele maanden onder het zadel heeft. Het duo wist alle balken netjes in de lepels te houden en namen de 13de plaats voor hun rekening naar een chronotijd van 27.79 seconden.

 

Het waren de Italianen die deze rubriek wisten te domineren met op kop Luca Marziani, die later deze maand ook de Azzuri zal vertegenwoordigen op de WEG in Tryon. Marziani kwam met de 10-jarige Don’t Worry B (Numero Uno) over de meet in 24.38 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. De snelle Emanuele Gaudiano strandde op de 2de plaats. Hij klokte met de 11-jarige Quinn Van De Heffinck (Concetto) af in 24.74 seconden en kwam zo 36 honderdsten van een seconde tekort om zijn landgenoot van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Ier Bertram Allen. Die stopte de klok op 24.75 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Hector van d’Abdijhoeve (Cabrio Van De Heffinck).

 

Net naast het podium zagen we dan de Brit Ben Maher. Die deed beroep op de 9-jarige Winning Good (Winningmood Van De Arenberg) en finishte in 25.40 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Noor Johan-Sebastian Gulliksen. Hij bracht zijn 12-jarige Via Van Karmenhoek Z (Via Veneto) aan de eindmeet in 25.75 seconden.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   EMANUELE GAUDIANO   |   LUCA MARZIANI   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions