Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/07/2018 13:52 - Jumping

CSI3* Lier: Ochtendwinst voor McEntee!

In het Azelhof in Lier startte de 2de dag van de Horseman Masters vanmorgen met de Prijs Audi, een 1.35m rubriek voor de CSI3* competitie! De overwinning was Belgisch getint dankzij de voor Azerbeidzjan rijdende Belg Patrick McEntee. Die reed in deze Tabel A in 2 fasen zijn 12-jarige Alice Mury Marais (Air Jordan Z) door de meet in 34.73 seconden en had zo opnieuw een internationale overwinning te pakken!

 

De 2de plaats was voor de Duitser Torben Köhlbrandt, die zich ook gisteren als wist te klasseren. Köhlbrandt kwam met de  8-jarige Gepsom Gold (Gepsom) over de meet in 36.13 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in onze ex-landgenoot. De 3de plaats ging naar dan weer naar de Britse amazone Faye Adams, die als laatste in de ring verscheen. Zij klokte met de 10-jarige Jackpot VI (Quicksilber) af in 36.19 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. Net naast het podium strandde de Spaanse Paola Amalibia, die vorige week nog aan het werk was in het Spaanse Gijon. Zij zette met de 8-jarige Floriona (Harley VDL) een tijd neer van 36.60 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Britse Hollie Pearce. Zij kruiste met de 9-jarige Delina II (Toulon) de meet in 36.81 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Joris Vergauwen zorgde op de 7de plaats voor de beste Belgische prestatie. Hij bracht zijn 11-jarige Tresor D’Arsoullies (Taran De La Pomme) aan de meet in 37.45 seconden.  

 

TAGS   |   FAYE ADAMS   |   JORIS VERGAUWEN   |   PATRICK MCENTEE   |   TORBEN KöHLBRANDT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions