Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/05/2018 15:29 - Algemeen

Online veiling Stal Ceulemans sluit 11/9

Stal Ceulemans deed in het verleden al enkele online veilingen, en ook dit jaar wordt een on-ine veiling georganiseerd, in samenwerking met het veilinghuis Troostwijk.
 
Al heel wat geïnteresseerde kopers hebben de weg gevonden naar ST-Katelijne-Waver, om de pony’s en paarden te bekijken, of door de eigen ruiter te laten berijden.  
 
Welke paarden/pony’s deel uit maken van de collectie vindt u hier. Biedingen kunnen alleen geplaatst worden op de website van Troostwijk, de veiling sluit af op dinsdag 11 september vanaf 13.30u.
 
Een afspraak maken of extra vragen stellen kan je via mail naar kristel@groep-ceulemans.be, of je kan telefoneren naar 0032-474 898 552.

 

Tot en met 8 september kan je in St Katelijne Waver terecht. 

 

Er staan ook jonge paarden te bezichtigen in Blingel. Voor de paarden die in de kudde in Blingel lopen, die zijn nog niet goed in de hand. Toch zitten daar kwaliteitsvolle paarden tussen, zowel voor dressuur als springen, waarbij het de moeite loont om tijd voor te maken. Op maandag 10 september zal er hulp zijn in Blingel, om mee de paarden te laten vrijspringen, dit tussen 10u en 15u.

 

Wil u er maandag bij zijn, neem dan ten laatste zondag 9 september contact op via 0032-474 898 552. U zal meer practische info ontvangen mbt juiste locatie, het is op een privé domein.

 

Meer info leest u hier.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions