Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/03/2018 10:44 - Algemeen

Laatste dag Auction-111

Na een geslaagde Foal Auction 111 tijdens CSI3* De Kraal International loopt vanavond Auction-111 af.

In totaal zijn er 27 veulens te koop op deze onlineveiling, waarbij Harrie & Victor Theeuwes weer echte pareltjes geselecteerd hebben!

Zo is er bijvoorbeeld een prachtig merrieveulen van Chacoon Blue x Muscaris d'Ariel x Carolus H die een halfzus is van de Z-goedgekeurde hengst Babylone J&F Z en als overgrootmoeder de met Sacha Marissen 1m40-springende Topaline heeft. Dat maakt deze Sweet Lady JM dicht verwant aan de olympiade paarden Jus de Pomme, Quintus, Richebourg, Jockey Club Tresor en Shogoun II.


Sapparo Prinseveld DSC is dan weer een beloftevol hengstveulen uit Balou du Rouet x VDL Zirocco Blue x Lord Z met als overgrootmoeder Cover Girl 1 (1m50) die vooral bekend is als volle zus van Carthago Z, jarenlang succesvol onder Jos Lansink. Voeg daarbij Lactic 2 (1m60 - John Whitaker) en ABC Charleston (1m60 - Markus Beerbaum), en je bent zeker dat deze hengst in de toekomst zal schitteren op de hengstenkeuringen!

Even veelbelovend mag Sonami van Maarle (Pavarotti van de Helle x Richebourg x Melchior) genoemd worden. Hij is een volle broer van Bon Ami die de World Cup in Toronto won met Scott Brash en alsof dat nog niet genoeg is, is hij zo een halfbroer van Idento van Maarle (1m60 - Andrea Benatti) en Fonka (1m50 - Joao Pedro Gomes).

Diva vd Weyer RP Z uit Diamant de Semilly x Lafontaine x Ramires is een merrieveulen dat haar naam alle eer aan doet als halfzus van Bettina Meershoven die op 1m40 springt met Karel Cox en verder verwant is aan Charmeur 137 (1m60 - Zascha Nygaard), Calipso (1m45 - Alexander Tishkov) en Cantara 28 (1m40 - Vadim Shkunov).

Klik hier voor de volledige collectie !


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions