Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
09/02/2018 10:47 - Jumping

CSI5* Brussel: Olivier Philippaerts 4de

Op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem stond gisterenavond als slotrubriek een 1.50m rubriek voor de CSI5* competitie op het programma. Ook hier plaatste de top 12 uit de basisomloop zich voor een tweede ronde om daar in een verkort parcours een gooi de doen naar de overwinning. Ook Nicola Philippaerts met zijn 10-jarige H&M Chilli Willi (Casall) en Pieter Devos met zijn 14-jarige Espoir (Surcour de Revel) behoorden tot dat groepje. Zij besloten echter om hun paarden te sparen met het oog op de WEG in Tryon later deze maand en gingen daarom niet meer van start.

 

Dat betekent dat we nog 10 combinaties terug in de ring zagen verschijnen waaronder Olivier Philippaerts met zijn 9-jarige hengst H&M Extra (Berlin). Philippaerts reed een sterke ronde en klokte uiteindelijk af in 42.53 seconden wat hem een 4de plaats opleverde.

 

Het waren echter de Zweedse amazones die domineerden met een overwinning voor Malin Baryard-Johnsson! Zij zette met de 10-jarige H&M Second Chance (Carland) alles op alles en wist de klok te stoppen op 40.23 seconden! Haar landgenote Petronella Andersson nam de 2de plaats voor haar rekening. Andersson, die rijdt voor de stal van Stephan Conter, snelde naar een chronotijd van 41.60 seconden en wist zo nipt haar stalgenoot Lorenzo De Luca voor te blijven. Die kwam met zijn 11-jarige hengst Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker) door de meet in 41.69 seconden en moest zo tevreden zijn met de 3de plaats. De 5de plaats ging opnieuw naar Zweden en daarvoor zorgde Douglas Lindelöw. Hij bracht de 9-jarige Jezebel (Toulon) aan de eindmeet in 43.27 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions