Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/08/2018 19:50 - Jumping

CSI5* Brussel: Opnieuw Van der Vleuten!

De Nederlander Maikel Van der Vleuten is aan goed concours bezig op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem! Na zijn overwinning van gisteren met Idi Utopia (Quasimodo Z) in de 1.45m openingsrubriek was hij vanmiddag opnieuw de beste in de 1.45m rubriek, ditmaal met de 10-jarige Dana Blue (Mr. Blue). Hij stuurde zijn schimmelmerrie in een tabel A rechtstreeks op tijd naar een chronotijd van 57.71 seconden en wist zo opnieuw de concurrentie achter zich te laten.

 

De 2de plaats was voor de Mexicaan Eugenio Garza Perez, die voor deze rubriek beroep deed op de 17-jarige Bariano (Jetset-D). Zij kruisten de meet in 59.09 seconden en hadden zo 16 honderdsten van een seconde voorsprong op de Ier Denis Lynch. Die vervolledigde op de 3de plaats het podium met de 11-jarige Rmf Fairview (Alimo). De Duitser Philipp Weishaupt legde dan weer beslag op de 4de plaats. Weishaupt, die vorige week nog 3de was in de CSI4* GP van Münster, klokte af in 59.43 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Lesson Peak (Lord Z). De 5de plaats tenslotte was voor de Egyptenaar Abdel Said. Die bracht de 11-jarige Callisto (Quasimodo Z) aan de meet in 59.80 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions