Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2018 22:32 - Jumping

CSI5* Brussel: Hoofdrubriek voor Brash!

De Britse topruiter Scott Brash heeft vanavond op de Brussels Stephex Masters de afsluitende 1.50m hoofdrubriek op zijn naam geschreven! In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde hij met zijn 9-jarige Hello Shelby (Stolzenberg) naar een finishtijd van 65.25 seconden en was zo de concurrentie te snel af.

 

De Amerikaanse amazone Laura Kraut was degene die het dichtst in de buurt wist te komen! Kraut, die zich ook in de rubriek voor de 7- en 8-jarige paarden al wist te klasseren, klokte met haar 11-jarige Zeremonie (Cero) echter af in 66.39 seconden en kwam zo ruim een seconde tekort om Brash te bedreigen. De 3de plaats was voor de Nederlander Maikel Van der Vleuten, die vanmiddag met Idi Utopia al de openingsrubriek op zijn naam wist te schrijven. Van der Vleuten koos nu voor de 10-jarige Dana Blue (Mr. Blue) en vervolledigde het podium na een finishtijd van 68.13 seconden. Regerend Europees Kampioen Peder Fredricson was dan weer goed voor de 4de plaats. Hij kruiste met zijn eveneens 10-jarige Hansson WI (Hip Hop) de meet in 69.20 seconden en strandde zo net naast het podium. De 5de plaats tenslotte ging opnieuw naar Nederland met Leopold van Asten en zijn 11-jarige VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue). Zij wisten de klok te stoppen op 70.56 seconden.

 

De beste Belgische prestatie kwam van onze Belgische Kampioen Nicola Philippaerts. Hij hield het met zijn 10-jarige H&M Chilli Willi (Casall) bij een opwarmingsrondje en viel met 2 strafpunten voor tijd buiten de prijzen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions