Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2018 20:48 - Jumping

CSIYH1* Brussel: O. Philippaerts in top 5!

De broertjes Philippaerts blijven de goede prestaties opstapelen op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem! Na de overwinning van Thibault in de CSI3* competitie en de 2de plaats van Anthony in de CSI2* competitie eerder op de dag was het in de rubriek voor de 7- en 8-jarige paarden de beurt aan Olivier Philippaerts om zich in de kijker te rijden. Hij reed de SBS-gefokte Feesby de Vy R.O. (Deister – F: D.o.l.b.y.) door de meet in 65.66 seconden en nam zo de 5de plaats voor zijn rekening.

 

De overwinning was voor de Italiaan Lorenzo De Luca en de eveneens SBS-gefokte Evita Van ’T Zoggehof (Golden Hawk – F: Herman Jacobs). De Luca zette de klok stil op 63.62 seconden en hield zo de overwinning in eigen huis. De 2de plaats ging naar de in België wonende Egyptenaar Abdel Said. Die klokte af in 64.21 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op de Zangerheide-gefoke Axel 111 Z (Action Breaker – F: Axel Theewes & Stal H. Theewes), met wie hij eerder deze maand in Valkenswaard nog 2 rubrieken wist te winnen. Vervolgens kregen we 2 Amerikaanse amazones met op de 3de plaats Laura Kraut en de AES-gefokte Sfs Vincomte (Veni Vidi Vici – F: P. Hales). Zij kruiste de meet in 65.51 seconden en had zo 9 honderdsten van een seconde voorsprong op Taylor Alexander. Die strandde zo op de 4de plaats met de Holsteiner Lord Lucio (Legolas 88 – F: GbR Ahsbahs).

 

Ook Nicola Philippaerts wist zich in deze rubriek in de prijzen te rijden. Hij werd 11de met de Zangersheide-gefokte Quincasso Van ’T Koningshof Z (Quinar Z – F: Jan Jochems).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   LAURA KRAUT   |   LORENZO DE LUCA   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions