Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
28/08/2018 15:31 - Algemeen

Auction 111 gaat verder !

Ondanks een fikse regenbui, bracht de gezelligheid meer dan de nodige warmte tijdens de vierde editie van Foal Auction 111 die doorging op 25 augustus in Zandhoven. De hele collectie veulens en embryo's ging vlot van de hand en verhuist naar binnen- en buitenland.
Heeft u uw slag gisteren niet kunnen slaan? Niet getreurd! Nog tot 3 september kunt u online bieden op de veulens van Auction 111. Ook online hebben Harrie en Victor Theeuwes namelijk een prachtige collectie van 27 loten samengesteld! Klik hier voor de collectie

In de collectie ondermeer een prachtig merrieveulen uit Chacoon Blue x Muscaris d'Ariel x Carolus H die een halfzus is van de Z-goedgekeurde hengst Babylone J&F Z en als overgrootmoeder de met Sacha Marissen 1m40-springende Topaline heeft. Dat maakt deze Sweet Lady JM dicht verwant aan de olympiade paarden Jus de Pomme, Quintus, Richebourg, Jockey Club Tresor en Shogoun II.

Sapparo Prinseveld DSC is dan weer een beloftevol hengstveulen uit Balou du Rouet x VDL Zirocco Blue x Lord Z met als overgrootmoeder Cover Girl 1 (1m50) die vooral bekend is als volle zus van Carthago Z, jarenlang succesvol onder Jos Lansink. Voeg daarbij Lactic 2 (1m60 - John Whitaker) en ABC Charleston (1m60 - Markus Beerbaum), en je bent zeker dat deze hengst in de toekomst zal schitteren op de hengstenkeuringen!

Even veelbelovend mag Sonami van Maarle (Pavarotti van de Helle x Richebourg x Melchior) genoemd worden. Hij is een volle broer van Bon Ami die de World Cup in Toronto won met Scott Brash en alsof dat nog niet genoeg is, is hij zo een halfbroer van Idento van Maarle (1m60 - Andrea Benatti) en Fonka (1m50 - Joao Pedro Gomes).

Diva vd Weyer RP Z uit Diamant de Semilly x Lafontaine x Ramires is een merrieveulen dat haar naam alle eer aan doet als halfzus van Bettina Meershoven die op 1m40 springt met Karel Cox en verder verwant is aan Charmeur 137 (1m60 - Zascha Nygaard), Calipso (1m45 - Alexander Tishkov) en Cantara 28 (1m40 - Vadim Shkunov).

Klik hier voor de volledige collectie !


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions