Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/08/2018 22:57 - Jumping

CSI5* Valence: Mathy Jr. wint opnieuw!

Onze landgenoot François Mathy Jr. heeft vanavond in het Franse Valence nog maar eens een overwinning aan zijn palmares toegevoegd! Samen met de 10-jarige Casanova de l’Herse (Ugano Sitte) werd hij de eindlaureaat in de 1.55m hoofdrubriek! In een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen snelde hij naar een finishtijd van 36.10 seconden en wist zo de concurrentie verschalken.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Simon Delestre en zijn 13-jarige Chesall Zimequest (Casall). Delestre wist de tijd te stoppen op 36.45 seconden en had zo 70 honderdsten van een seconde voorsprong op Penelope Leprévost. Die strandde zo op de 3de plaats me de 12-jarige Gain Line (Stolzenberg), die tot voor enkele weken nog gereden werd door Delestre. De 4de plaats was voor de Italiaan Alberto Zorzi, die rijdt voor de stal van Jan Tops. Zorzi finishte met de 10-jarige Danique (Zento) in 37.41 seconden en zag zo een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De Fransman Guillaume Foutrier vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij kruiste met de 9-jarige Valdocco des Caps (Number One d’Iso) de meet in 37.44 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions