Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2018 22:29 - Jumping

CSI5* Valence: François Mathy Jr. in top 5

In het Franse Valence werd de openingsdag vanavond afgesloten de Prijs Mercedes-Benz, de 1.50m hoofdrubriek voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie. Daarin was het François Mathy Jr. die zijn goede vorm van afgelopen week bevestigde. Hij reed zijn 10-jarige ruin Uno de la Roque (Numero Uno), waarmee hij vorige week nog een rubriek wist te winnen, naar een finishtijd van 73.06 seconden en nam zo de 5de plaats in het klassement voor zijn rekening.

 

Helemaal bovenaan dat klassement stond de Fransman Harold Boisset. Die zette met de 11-jarige T’obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) een chronotijd van 66.65 seconden op het scorebord en was zo exact 2 volle seconden sneller dan zijn dichtste achtervolger. Al moeten we in dit geval zeggen achtervolgster, want het was de Italiaanse amazone Giuilia Martinengo Marquet die op de 2de plaats strandde met haar eveneens 11-jarige Verdine SZ (Verdi TN). Ook op het podium stond de Amerikaanse Jessica Springsteen. Zij kruiste de meet in 71.24 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige RMF Zecilie (Acolord). Tenslotte wist ook de Nederlander Jur Vrieling het nog sneller te doen dan Mathy Jr. Hij klokte met de 11-jarige Zypern III (Casall) af in 72.90 seconden en greep zo net naast een podiumplaats.

 

Ook Pieter Devos wist zich nog te klasseren met zijn 12-jarige Gin D (Clinton). Hij kwam binnen in 79.21 seconden en werd zo 9de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions