Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/08/2018 20:11 - Jumping

CSI4* Valence: Sterke François Mathy Jr.

François Mathy Jr. kan met een goed gevoel terugblikken op zijn concours in het Franse Valence! Het hoogtepunt kwam er gisterenavond al toen hij met zijn 10-jarige Uno de la Roque (Numero Uno) de 1.50m hoofdrubriek op zijn naam wist te schrijven. In een barrage met 10 deelnemers wist hij toen de concurrentie de loef af te steken na een foutloze rit in 39.86 seconden. De Fransman Simon Delestre met de 12-jarige Sultan de Beaufour (Cardento VDL) en de Ier Cian O’Connor met de 10-jarige Venenzo (Chacco Blue) deden nog wel een aardige poging, maar moesten uiteindelijk tevreden zijn met de andere podiumplaatsen.

 

Ook vandaag ging Mathy Jr. op zijn elan verder en wist zich te klasseren in de 1.45m rubriek. Hij snelde in de 2de fase met zijn 13-jarige Falco van de Clehoeve (Quickfeuer Van Koekshof) naar een finishtijd van 29.52 seconden en legde zo beslag op de 9de plaats.

 

De overwinning in deze rubriek ging naar de Fransman Harold Boisset. Die zette met de 11-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) een chronotijd van 27.77 seconden op het scorebord en wist zo de Italiaan Emanuele Gaudiano voor te blijven. Die zat hem met zijn 9-jarige Carlotta (Chaccomo) op de hielen, maar kwam met zijn finishtijd van 27.84 seconden uiteindelijk 7 honderdsten van een seconde tekort. De 3de plaats bleef opnieuw in Frankrijk en daarvoor zorgde Jean Luc Mourier. Die kruiste de meet in 28.04 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Louis Vuitton (Toran). Op de 4de plaats kregen we dan een ex aequo: Zowel de Braziliaan Pedro Junqueira Muylaert met de 9-jarige Chief Tibri Z MFS (Corland) als de Fransman Roger Yves Bost met de 11-jarige Castleforbes Talitha (Cardenio) wisten de eindmeet te bereiken in 28.74 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions