Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/08/2018 19:52 - Jumping

CSIYH1* Lier: van Paesschen komt net tekort

Na de finalerubriek voor de 5-jarige paarden stond in Lier kort na de middag op de Flandria Arena de finalerubriek voor de 7-jarige paarden geprogrammeerd. Hierin was het Constant van Paesschen die zijn snelle barragerit net niet kon verzilveren met een overwinning. Hij zette met de SF-gefokte Bugano de l’Abbaye (Ugano Sitte – F: Frederic & Louis Leconte) de klok stil op 27.46 seconden en moest zo tevreden zijn met ... zilver.

 

Het was de Deen Emil Hallundbaek die roet in het eten wist te gooien. Hij snelde met zijn eveneens SF-gefokte Bel Star (Untouchable M – F: Yves & Evelyne Le Tousey) naar een finishtijd van 27.26 seconden en wist zo van Paesschen voor te blijven. De 3de plaats ging naar de Ier Bertram Allen, die de eerste 2 rubrieken voor de 7-jarige paarden al op zijn naam wist te schrijven. Hij klokte met de KWPN-gefokte Go To Fortuna (Eldorado Van De Zeshoek) af in 27.83 seconden en vervolledigde zo het podium. De Zweedse Annika Axelsson haalde het podium dan weer net niet... Na haar overwinning bij de 5-jarige paarden moest ze hier met haar Quincia L (Quaprice du Bois Margot – F: Kimmo & Mari Lahti) tevreden zijn met de 4de plaats na een chronotijd van 28.49 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Die reed haar KWPN-gefokte Gaesbekers Glamour Girl (VDL Zirocco Blue) door de finish in 29.07 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Voor Max Sebrechts was er nog een 9de plaats met de BWP-gefokte Lady Optima (Nabab de Reve) en voor Jan Geukens een 12de plaats met Captain Sugar Z (Calvino Z – F: Jan de Visser).   

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions