Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2018 17:05 - Jumping

CSI1* Lier: Maxime Hazebroek wordt 8ste!

Op de Flandria Arena van het Azelhof werd er vanmorgen na de openingsrubriek van de CSI2* competitie overgeschakeld naar de CSI1* competitie met de Prijs Salus, een 1.20m rubriek in 2 fasen special. Het beste Belgische resultaat kwam daarin van thuisamazone Maxime Hazebroek en haar 9-jarige Jartelle Van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck), met wie ze zich in juni tijdens de Longines Global Champions Tour van Monaco nog in de kijker wist te rijden. Hazebroek hield het 2 keer foutloos en klokte af in 35.58 seconden wat haar een 8ste plaats opleverde.

 

De overwinning ging naar de Franse amazone Julie Pellerin. Die reed haar 13-jarige Rizka Des Douits (Ideal De La Loge) door de finish in 30.88 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten. Het zilver ging naar Saudi-Arabië en daarvoor zorgde Saleh Bin Omayrah. Die kruiste de meet in 31.96 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Cassanova (Lucky Boy). De 3de plaats was voor de Zwitser Yann Valentini-Haller, die afgelopen week in het Sentower Park nog een rubriek wist te winnen. Die snelde met de 14-jarige Ideal Des Abattes CH (Ishan) door de eindmeet in 32.14 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. De Ierse Sofie Slattery nam dan weer de 4de plaats voor haar rekening. Zij zette met de 10-jarige Uidam (Luidam) een chronotijd van 33.91 seconden op het scorebord en was zo ruim een halve seconde sneller dan de Saudi Saad Alajmi. Die  vervolledigde zo met de 12-jarig Bamboo (Balou Du Rouet) de top 5 na een finishtijd van 34.52 seconden.

 

Verder in het klassement was er nog een 9de plaats voor Vincent De Reys met Winning Star (Winningmood Van De Arenberg), een 11de plaats voor Hanne Mertens met Lafite Di Fer (Baloubet Du Rouet), een 13de plaats voor Marthe Van Gorp met MMellifluous (Monte Bellini) en een 14de plaats voor Laetitia Surin met Gigi Des Vergers (Sherman Sitte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions