Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2018 08:21 - Jumping

CSI3* Deauville: Hemeryck in de top 5!

Heel wat landgenoten zijn deze week afgereisd naar Frankrijk waar er zowel internationaal gesprongen wordt in Valence als in Deaulville. Op de Longines Deauville Classic was het Rik Hemeryck die als beste landgenoot van start ging. Hij zadelde voor de 1.40m openingsrubriek de 9-jarige merrie Deesse de la Sure (Quickfire de Ferann) en legde beslag op de 5de plaats nadat hij in een tabel A rechtstreeks op tijd de chrono wist te stoppen op 65.89 seconden.

 

Het volledige podium bleef in eigen land met op kop Patrice Delaveau. Hij reed de 10-jarige Uthope de la Roque HDC (Kannan) door de eindmeet in 62.47 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. De 2de plaats werd ingepalmd door Mathieu Billot met de 12-jarige Shiva d’Amaury (For Pleasure). Zij kruisten de meet in 64.35 seconden en moest zo toch duidelijk hun meerdere erkennen in Delaveau. De 3de Fransman op het podium was Michel Hécart. Hij reed de 9-jarige Vintadge de la Roque (Kannan) door de eindmeet in 65.06 seconden. Tenslotte wist ook de Marokkaan Abdelkebir Ouaddar het nog sneller te doen dan Hemeryck. Hij finishte met de 10-jarige Istanbul Van Het Ooievaarshof (Casall) in 65.38 seconden en nam zo de 4de plaats voor zijn rekening.

 

TAGS   |   MATHIEU BILLOT   |   MICHEL HECART   |   PATRICE DELAVEAU   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions