Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/08/2018 13:34 - Algemeen

Laatste dag KWPN Online veiling

Over enkele uren, om 19h00 om precies te zijn, loopt de KWPN Online Auction af.

Voor het eerst worden er naast 31 veulens ook twee dragende merries geveild, waarvan de veulens zich eveneens in de collectie bevinden. Het openingsbod voor alle veulens is €2.000,-  en zonder astronomische bedragen neer te tellen kunnen kopers een kwaliteitsveulen kopen met potentie voor de topsport!

Meerdere veulens van deze collectie stammen af uit de lijnen van goedgekeurde hengsten en uit moederlijnen waar al veel sport uit is gekomen. Zowel jonge als bewezen hengsten staan te boek als vader van deze collectie. De springveulens voeren in deze collectie de boventoon, maar vergeet ook de dressuurveulens niet. Wat dacht u van een nakomeling van de kersverse wereldkampioen Glamourdale?

De collectie is te bekijken via de veilingsite www.kwpn.auction waar ook geboden kan worden op de veulens. De veiling sluit maandagavond vanaf 19.00 uur. Registreren om te bieden is gratis en eenvoudig.

Bekijk de collectie


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions