Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/12/2018 18:47 - Jumping

Eckermann wint CSI3* GP van Opglabbeek!

In het Sentower Park in Opglabbeek werd het concours vanmiddag afgesloten met de Grote Prijs Mercedes – Groep JAM, waarbij de Nederlandse pistebouwer Henk Linders de hindernissen op een hoogte van 1.55m had gebouwd! Opnieuw geen makkelijke opgave zo bleek, want slechts 5 van de 50 combinaties slaagden erin om de 0 op het scorebord te houden en zich te plaatsen voor de barrage.

 

In die barrage helaas geen Belgen, maar wel 2 Duitse amazones. Een van die amazones was Katrin Eckermann die voor deze GP beroep deed op de 9-jarige Caleya (Calido I). Eckermann hield het hoofd koel en reed haar merrie naar een chronotijd van 35.34 seconden wat haar de overwinning overleverde! De Canadees Chris Pratt was degene die het dichtst in de buurt wist te komen... Hij finishte met zijn 11-jarige Concorde (Vaillant) echter in 35.69 seconden en kwam zo net tekort om Eckermann van de troon te stoten. Die 2de Duitse amazone was Katharina Offel. Die kruiste met de 9-jarige merrie Elien (Carambole) de meet in 37.11 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. Ook op de 4de plaats kregen we een amazone met de Amerikaanse Lillie Keenan. Die bleef met haar 13-jarige Fibonacci 17 (For Feeling) ook foutloos en stopte de klok op 37.13 seconden. De laatste barragist was de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa. Die kreeg met de 16-jarige Sharapova Imperio Egipcio (Baloubet du Rouet) echter een springfout en strandde zo op de 5de plaats.

 

Voor ons wist zich Maxime Harmegnies zich op de 12de plaats nog te klasseren met Bandia (Clinsmann 2) en Vincent Lambrecht op de 13de plaats met Carlos Jd Z (Canturo).

 

TAGS   |   CHRIS PRATT   |   KATHARINA OFFEL   |   KATRIN ECKERMANN   |   LILLIE KEENAN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions