Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/12/2018 17:34 - Jumping

CSI3* Opglabbeek: O. Philippaerts wordt 3de!

In Opglabbeek stond op de middag voor aanvang van de Grote Prijs Mercedes – Groep JAM ook nog een 1.45m rubriek gepland. De beste Belgische prestatie kwam daarin eens niet voor Thibault Philippaerts, maar wel van zijn oudere broer Olivier. Die wist zich samen met 15 anderen na een foutloze basisomloop te plaatsen voor de barrage. Philippaerts bleef daarin met zijn 13-jarige hengst Forever d’Arco Ter Linden (Darco) opnieuw foutloos en legde na een chronotijd van 37.62 seconden beslag op de 3de plaats.

 

Het waren de Duitsers die de rubriek domineerden met op kop Felix Hassmann! Die was tot heden al aan een goed concours bezig en boekte met de 11-jarige merrie Balance 30 (Balou du Rouet) zijn 2de zege van het concours na een eindtijd van 36.02 seconden. Zijn landgenote Katrin Eckermann strandde op de 2de plaats. Zij zette de klok stil op 36.89 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige F.C. Okarla (Verdi TN). Net na Philippaerts kwam de Amerikaan Michael Hughes, die rijdt voor de stal van Enda Carroll van Ashford Farm. Hughes kruiste met de 9-jarige Jackson Vd Bisschop (Flipper d’Elle) de meet in 38.61 seconden en greep zo net naast een podiumplaats. De 5de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Vincent Lambrecht. Die reed zijn 8-jarige S&L Chubby Checker (Cardento VDL) door de eindmeet in 39.46 seconden.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Vicky van de Poel met Frenchy Vds (Cornet Obolensky), een 11de plaats voor Frank Deckers met Justin ‘E’ (Namelus-R) en een 14de plaats voor Thomas van Minnebruggen met Koshin de Muze (Vigo D’Arsouilles).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions