Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/11/2018 13:39 - Jumping

CSI3* Opglabbeek: Ochtendwinst voor Dekkers

In het Limburgse Sentower Park was het onze landgenoot Dries Dekkers die vanmorgen de overwinning wist weg te kapen in de Prijs Immolfluisteraar, een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie! Dekkers, die 2 weken geleden in het Azelhof ook nog een rankingproef wist te winnen, stuurde in deze tabel A rechtstreeks op tijd zijn 11-jarige Hippos van de Rostal (d’Ukase) naar de eindmeet in 70.74 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te laten.

 

Net als gisteren in de 1.50m hoofdrubriek was er een 2de plaats voor de Japanse amazone Hikari Yoshizawa. Zij had in tegenstelling tot gisteren vandaag de 16-jarige hengst Clicksem (Cardino) onder het zadel en wist de klok te doen stoppen op 71.23 seconden. De 3de plaats ging naar de Argentijnse ruiter Ramiro Quintana met de 9-jarige Corento vh Dingenshof (Contendro I). Zij kruisten de meet in 72.25 seconden en vervolledigden zo het podium. Ook de Britse amazone Chloe Winchester wist zich opnieuw in de prijzen te rijden. Zij nam met de 12-jarige merrie Grey van de Castanoschans (Clinton I) de 4de plaats voor haar rekening na een finishtijd van 72.52 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Duitser Felix Hasssmann, die gisteren in de afsluitende 1.30m rubriek van de CSI1* competitie 5 Belgen wist voor te blijven. Hassmann kwam met de 11-jarige Barolo H (Balzaci) aan de meet in 73.62 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Voor ons land was er verder nog een 15de plaats voor Stéphanie Andries met Vivace de La Nagez (Norton D’Eole) en een 17de plaats voor Lore Decock met Heschung Van T Ameldonk (Wandor Van De Mispelaere).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   HIKARI YOSHIZAWA   |   RAMIRO QUINTANA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions