Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 22:59 - Jumping

CSI1* Opglab.: Hassmann blijft 5 Belgen voor

In het Sentower Park in Opglabbeek stond er vanmiddag op de Stephex Arena nog een tweede rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI1* competitie gepland, ditmaal over een hoogte van 1.30m. Ook hier kwamen onze landgenoten goed uit de verf, al moesten ze de overwinning laten aan de Duitser Felix Hassmann... Die kwam in deze tabel A in 2 fasen special met zijn 8-jarige Vincent 168 (Valentino 240) aan de meet in 29.13 seconden en wist zo maar liefst 5 opeenvolgende Belgen voor te blijven!

 

De eerste in dat rijtje Belgen was Simon Morssinkhof met zijn 12-jarige Bubsylon (Upsilon Van De Heffinck). Morssinkhof, die gisteren ook al goed was voor een 5de plaats, zette de klok stil op 29.63 seconden en kwam zo exact een halve seconde tekort voor de overwinning... De 3de plaats ging naar Kevin Gielen, die zich gisteren ook al enkele malen wist te klasseren. Gielen reed de 10-jarige Umbrella Brimbelles (Kannan) door de meet in 30.47 seconden en vervolledigde zo het podium. Ines Van den Bosch belandde dan weer net naast het podium... Zij bracht haar 9-jarige merrie Ecoliene (Warrant) aan de meet in 31.34 seconden en werd zo 4de. Mike van Belle tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met zijn 14-jarige Hakuna Matata C&M (Heartbreaker) een chronotijd van 31.84 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Anthony Philippaerts met Happy Feet Max (Darco), een 9de plaats voor Lio Lamers met Zomerfee van de Broekkant (Oklund), een 13de plaats voor Lien van Ende met Cita P Z (Calvaro Z) en een 25ste plaats voor opnieuw Simon Morssinkhof, ditmaal met de 7-jarige Cantate Z (Carosso VDL).

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   INES VAN DEN BOSCH   |   KEVIN GIELEN   |   MIKE VAN BELLE   |   SIMON MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions