Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 22:42 - Jumping

LGCT Valkensw.: van Paesschen wordt 10de

Op de Main Sand Arena van het Nederlandse Valkenswaard stond vanmiddag na de rubrieken van de CSI1* competitie de 1.45m openingsrubriek van de CSI5* competitie op het programma. Hierin was het Constant van Paesschen die voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen. Samen met de 10-jarige Isidoor van de Helle (Canturo) kwam de zoon van Stanny van Paesschen in de 2de fase aan de meet in 27.37 seconden en legde zo beslag op de 10de plaats!

 

Helemaal bovenaan het klassement zagen we de Fransman Julien Epaillard met zijn 12-jarige Safari d Auge (Diamant de Semilly). Zij klokten af in een overtuigende 23.25 seconden en gaven zo de concurrentie het nakijken. De Duitser Christian Ahlmann was degene die het dichtst in de buurt wist te komen... Hij kruiste met de 9-jarige Take a Chance on me Z (Taloubet Z) echter af in 25.67 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. De 3e plaats ging naar de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen, die voor deze openingsrubriek de 10-jarige RMF Tinkerbell 31 (Incolor) had gezadeld. Springsteen stopte de klok op 25.78 seconden en wist zo haar landgenoot Kent Farrington van het podium te houden... Die kwam met de 9-jarige hengst Jasper (Heartbreaker) aan de meet in 26.21 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de stek. De 5de plaats tenslotte was voor de Egyptenaar Abdel Said, die vanmorgen al de rubriek voor de jonge paarden wist te winnen. Hij bracht zijn 9-jarige Venise du Reverdy (Quidam de Revel) aan de meet in 26.23 seconden.

 

Naast Constant van Paesschen wist ook Karel Cox zich nog net te klasseren. Hij werd 15de met de 9-jarige Evert (Amadeus) na een chronotijd van 35.09 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions