Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/09/2018 21:22 - Jumping

EK Pony’s: Malin Bollen start met 6de plaats

Aan de andere kant van het kanaal in het Britse Bishop Burton startte vanmiddag het Europees Kampioenschap jumping voor de pony’s met een individuele kwalificatie rechtstreeks op tijd. Malin Bollen wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met haar 14-jarige merrie Cavalor’s Mona Liesa 12 (Mentos). Bollen wist alle balken netjes in de lepels te houden en klokte af in 77.23 seconden, wat haar een mooie 6de plaats opleverde.

 

Het was de Britse amazone Nicole Lockhead Anderson die met de overwinning aan de haal ging. Zij reed haar 9-jarige Gangnam Style II door de finish in 71.71 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie. De Franse amazone Ilona Mezzadri volgde met haar 12-jarige Callas Rezidal Z (Campione Z) op de 2de plaats. Zij klokte af in 74.96 seconden en had zo toch al wat achterstand op de Britse. De Nederlandse Pam Nieuwenhuis vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij reed de 11-jarige Zeppe Van De IJsseldijk (Zodiak) door de meet in 75.41 seconden.

 

Marthe Van Gorp hield met Goliath Van De Groenweg (Conon Mac Nessa) wel alle balken in lepels, maar werd bestraft met een strafpuntje voor tijd en werd zo 19de. Aaron Tijskens kreeg met de 12-jarige Superbre De Laloena een springfout, terwijl Jules Van Hoydonck en de 10-jarige Orchid’s Cenda de ring verlieten met 5 strafpunten.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions