Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2018 00:00 - Algemeen

ESI veiling: 101 eliteveulens

101 eliteveulens: een zorgvuldig uitgekozen collectie van uitzonderlijke kwaliteit. De pedigrees van deze zorgvuldig geselecteerde springveulens bestaan uit de beste springhengsten ter wereld. Nakomelingen uit bewezen en prestatiegerichte moederlijnen, evenals vaders en moedervaders uit de top tien van de WBFSH zijn vertegenwoordigd.
De ESI-Veulenveiling biedt perspectief voor de toekomst, want veel voormalige ESI-veulens zien we vandaag terug in de internationale springsport. Dit jaar sprongen maar liefst zes voormalige ESI-veilingpaarden en -veulen op het kampioenschap van Balve. Twee van hen haalden de top 5 in het kampioenschap voor Senioren: de Duitse vice-kampioen Quinghai met Guido Klatte Jun. en als Oak Grove's Vogelfrei met Harm Lahde op de vierde plaats.

In het weekend van 22-26 Augustus wordt opnieuw het concours CSI Klein Roscharden georganiseerd met een CSI2** / CSI1* / CSIYH1*. Meer dan 20 landen met ongeveer 450 paarden en vele beroemde springpaarden en -ruiters zullen hier aan de start verschijnen. Een weekend toegewijd aan jumping.

Meer informatie over de veilingveulens op www.esiauction.com en over CSI Klein Roscharden op www.equievents.de


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions