Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/05/2018 18:52 - Jumping

CSI2* Londen: Maartje Verberckmoes opperbest

Maartje Verberckmoes voelt zich duidelijk als een vis in het water op de Global Champions Tour concoursen. Vorig jaar behaalde de amazone al een 3de, 5de en 6de plaats toen ze aan de start kwam op de CSI2* van Rome, dit jaar was er al een 7de plaats in de CSI2* Grand Prix van St. Tropez. Ook de overige proeven in St. Tropez gingen van een leien dakje, met nog twee vijfde en een zevende plaats daar bovenop. In Londen doet ze het niet minder! Met Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte) noteerde ze gisteren al een 4de plaats in het 1m40 terwijl ze de CSI2* Grote Prijs met Dedalus M2S (Ulysses) afsluit met één tijdsfout. Het levert haar naast de beste Belgische prestatie ook nog een tiende plaats op!

 

De overwinning was voor de Amerikaanse Spencer Smith. Zij kon met Happiness (Quadrillo) een foutloze barrage afleggen in 32.62 sec. De Britse Amanda Derbyshire werd tweede met Cornwall BH. Zij kwam met de Con Air-zoon aan de finish in 33.32 sec. Julia Lynch en haar bonte Copabella Vegas behaalden een derde plaats in 36.20 sec. Nicola Pohl was met Baronescha (Verdi) de laatste dubbel foutloze combinatie. Zij werkten de barrage af in 36.95 sec. De Japanees Mike Kawai liet 4 strafpunten noteren in de barrage met Ragtime Rouge en werd zo vijfde.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions