Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/03/2018 22:37 - Jumping

CSIYH1* Dinard: Patteet blijft Wathelet voor

Belgisch succes vanmorgen op de internationale jumping van Dinard in Frankrijk waar het onze landgenoten Gudrun Patteet en Gregory Wathelet waren die de hoofdrollen opeisten in de ochtendrubriek voor de 7-jarige paarden! Uiteindelijk was het Patteet die nipt het voortouw wist te nemen en Wathelet naar de 2de plaats wist te verwijzen. Ze snelde met haar Luxemburgs-gefokte Crystal de Lau door de finish in 64.94 seconden en had zo amper 5 honderdsten van een seconde voorsprong op Wathelet met zijn Holsteiner Carleyle (Connor – F: Josef Unkelbach).

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven allemaal in eigen land met op de 3de plaats Penelope Léprévost en haar SF-gefokte Big Star Des Forets (Untouchable – F: Guy & Fabrice Paris). Léprévost zette de klok stil op 66.79 seconden en vergezelde zo onze landgenoten op het podium. Philippe Rozier nam de dan weer de 4de plaats voor zijn rekening. Hij kruiste de meet in 68.21 seconden en kon daarvoor rekenen op de BWP-gefokte Le Coultre de Muze (Presley Boy – F: Joris De Brabander). De 5de plaats tenslotte was voor Margaux Rocuet met de SF-gefokte Babar de Bussy (Vicente de Bussy – F: Anne-Laure Schoenauer). Zij reden door de finishlijn in 68.87 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions