Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/07/2018 09:05 - Jumping

GP-winst voor Jur Vrieling in Zuidwolde!

Geen Belgen aan de start in de afsluitende CSI2* GP van het Nederlandse Zuidwolde gisterennamiddag. Daar was het de Nederlander Jur Vrieling die de overwinning in eigen land wist te houden. In een barrage met 12 deelnemers zette hij met de 11-jarige merrie Zypern III (Casall) een chronotijd van 43.99 seconden op het scorebord en wist zo de overige deelnemers achter zich te laten.

 

De 2de plaats ging naar de Rus Vladimir Tuganov die voor deze rubriek de 12-jarige Suspens Floreval (Clinton) had gezadeld. Zij haalden de eindmeet in 44.38 seconden en waren zo ruim een volle seconde sneller dan de Nederlander Remco Been. Die vervolledigde op plaats 3 het podium met zijn 11-jarige Holland Vd Bisschop (Heartbreaker) na een finishtijd van 45.44 seconden. Ook de 4de plaats bleef in Nederland dankzij Hendrik-Jan Schutters. Die reed de 12-jarige Balboa HS (Tygo) naar een eindtijd van 47.29 seconden. De Brit James Billington tenslotte nam de 5de plaat voor zijn rekening. Hij kruiste met de 9-jarige Comfortuna VDL (Berlin) de meet in 47.36 seconden.

 

TAGS   |   JUR VRIELING   |   REMCO BEEN   |   VLADIMIR TUGANOV

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions