Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/07/2018 08:40 - Jumping

CSI3* Lier: Hoofdrubriek voor Dries Dekkers!

In het Azelhof in Lier stond gisteren als laatste rubriek de Prijs R&S Wegenbouw op het programma, de 1.45m hoofdrubriek die tevens meetelde voor de Longines Ranking. 15 combinaties slaagden erin om zich te plaatsen voor de barrage en het was opnieuw een Belg die met de overwinning ging lopen! Dries Dekkers, die zich ook vrijdag al eens naar een podiumplaats wist te rijden, snelde met zijn 11-jarige hengst J&J Havanna (Griseldi) naar een finishtijd van 31.81 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

De Fransman Gregory Cottard deed met de 8-jarige A Futee De Wy (Diamant de Semilly) een aardige poging om Dekkers het vuur aan de schenen te leggen, hij kwam met zijn chronotijd van 32.77 seconden echter een kleine seconde tekort om over Dekkers te springen. Hij werd op het podium echter nog wel vergezeld door zijn landgenoot Timothee Anciaume die dus op de 3de plaats strandde. Andiaume klokte met de 16-jarige Kiamon (Kolibri) af in 33.19 seconden. De 4de plaats ging naar de Amerikaanse amazone Adrienne Sternlicht, die enkele weken geleden ook nog een rubriek wist te winnen op Knokke Hippique. Sternlicht finishte met de 13-jarige Fantast (Toulon) in 33.35 seconden en moest dus tevreden zijn met een plaatsje naast het podium. De top5 werd vervolledigd door de Duitser Nisse Lüneburg. Hij bracht de 11-jarige Luca Toni 27 (Lord Z) aan de eindmeet in 33.60 seconden.

 

Voor ons land was er nog een 9de plaats voor Anthony Wellens met de 11-jarige Hope Van Het Krekelhof (Chin Chin), een 10de plaats voor Fabrice Galdini met de 9-jarige Jack Daniels Van Het Eetzeveld (Epleaser Van ’T Heike), een 11de plaats voor Gilles Thomas met de 8-jarige Konak (Nabab de Reve), een 14de plaats voor Bart Clarys met de 9-jarige Joie De Toulon (Toulon), een 15de plaats voor Sven Van Dijck met de 10-jarige Dante (Flipper d’Elle), een 16de plaats voor Koen Vereecke met de 9-jarige Lady Unexpected (Lord Pezi), een 20ste plaats voor Thibeau Spits met de 9-jarige Jericho Dwerse Hagen (Vertigo Saint-Benoit), een 21ste plaats voor Jeroen Appelen met de 10-jarige Dalisca (Memhis) en een 23ste plaats voor Maxime Harmegnies met de 9-jarige Seahorse Z (Scendix).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   GREGORY COTTARD   |   TIMOTHEE ANCIAUME

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions